Studenten Abonnementen voor Mobiel

 

student-telefoon-abonnementVandaag wilde ik een artikel schrijven over mobiele abonnementen voor studenten, een doelgroep die vaak korting krijgt op producten (denk aan restaurants, bioscopen etc). Toen ik echter op de websites van de verschillende providers aan het kijken was voor een mobiel studentenabonnement, kwam ik er al snel achter dat de meeste providers geen mobiele studentenkorting geven.  Zowel KPN, Vodafone T-mobile, Telfort, Tele2 en Sizz bieden geen speciaal studenten gsm abonnement. De enige provider die studenten korting geeft op hun telefoon abonnement is Hi. Hi, dat onderdeel is van KPN, geeft tot €5 korting via het Hi Messaging Student.

 

Hi Messaging Student

Hi biedt drie Messaging Studentenabonnementen. Hi Medium voor €16,50 per maand en waar je €1 per maand korting bij krijgt. Hi Large voor €19 per maand waarbij je €3,50 korting krijgt en Hi XL voor €25 en bij dit abonnement krijg je €5 korting per maand. Dit zijn drie databundel  abonnementen, waar je eventueel een belbundel en toestellease bij kunt bestellen. Als je van plan bent een Hi abonnement te nemen en je bent student kan dit een interessante aanbieding zijn. Leuk extraatje is dat je kosten pas na de stufi worden afgeschreven.

Om in aanmerking voor het Hi studentenabonnement te komen moet je tussen de 18 en 28 jaar oud zijn (sorry jonge MBO'ers en HBO'ers) en kunnen aantonen dat je student bent via kopie van Studenten OV, geldig bewijs van inschrijving van onderwijsinstelling of bankafschrift met stufi.

 

Klik hier voor meer info over Hi Studenten Abonnementen

 

Studentmobiel

Nu is er wel een bekende mobielvergelijker voor 'studenten': studentmobiel.nl. Alleen is deze website, hoewel de naam anders doet vermoeden, niet alleen voor studenten, maar voor iedereen. Desondanks biedt deze website interessante telefoon aanbiedingen, dus het is zeker de moeite waard om deze site te checken als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon of nieuw abonnement.

 

Waar ik dacht een lang artikel te gaan schrijven over speciale mobiele abonnementen voor studenten blijk ik toch vrij snel klaar te zijn. Alleen Hi biedt studenten korting en alle andere providers niet. Dus studenten, ik hoop dat jullie met deze informatie vooruit kunnen. Uiteraard zijn er wel veel interessante gsm aanbiedingen die voor iedereen gelden en niet alleen voor studenten.