Top 5 Android Telefoons

Top 5 Android Premium Telefoons

Hier vind je de top 5 Android smartphones, de 5 populairste Android telefoons van dit moment. Met deze top Android lijst kun je makkelijker een keuze maken tussen verschillende premium Android gsm-toestellen. Klik op de smartphone zelf om de beste aanbiedingen te bekijken voor dat Android toestel. Om het nog makkelijker te maken hebben we bij elke telefoon uit deze top 5 de goedkoopste aanbieding geselecteerd. Kijk bij 'best deal' om meer informatie over het aanbod te zien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top 5 Budget Android Telefoons

Naast de premium Android toestellen hebben we een toplijst gemaakt van de goedkoopste Android telefoons. Deze vind je in het overzicht hieronder. Deze goedkope Android gsm's hebben allemaal een tochscreen en minimaal Android 2.3 aan boord. Doordat het wat oudere toestellen zijn, wat minder grote beeldschermen, of iets minder specificaties zoals minder opslag capaciteit, kunnen deze telefoons goedkoper geproduceerd worden. Dat betekent niet dat onderstaande budget Android mobieltjes niet goed zijn. Ze zijn juist goed te gebruiken en heel populair! Klik op het plaatje van de telefoon voor meer informatie en een overzicht van alle aanbiedingen met een gratis Android telefoon. Of klik op de 'best deal' om meer informatie te vinden van de beste en meest goedkope aanbieding met een gratis telefoon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze top 5 Android gsm's is met grote zorg samengesteld en is gebaseerd op de bezoekersstatistieken van deze website. Onze Android top-lijst wordt regelmatig geupdate. Alle Android-telefoons op deze pagina kun je kopen met een abonnement en zijn bij meerdere providers beschikbaar. Wil je een Android met prepaid, kijk dan op onze Android prepaid pagina. Deze Android telefoon top 5 mag niet worden overgenomen zonder toestemming.